Wij zijn Happybots.

Wij zijn Happybots.

Een organisatie met een geluksoogmerk.

Een organisatie met een geluksoogmerk.

Rob van de Ven

Lola Gielen

Rob van de Ven

Lola Gielen

Onze missie

Wij zijn Happybots. Een organisatie met mensen die enthousiast zijn over de toepassingsmogelijkheden van (robot-)technologie. Wij willen sociale robots ontwerpen voor maatschappelijke doelen, zoals bewust worden van geluk. Met Felix creëren we de mogelijkheid om geluksinterventies uit te voeren bij een aantal doelgroepen. Onze ambitie is om zoveel mogelijk mensen meer gelukkig te maken met Felix. Op basis van onze ervaringen met Felix dromen wij al van nieuw te ontwikkelen broertjes en zusjes.

Onderzoek

Bij de ontwikkeling van Felix werken wij samen met het lectoraat “Mens & Technologie”van Fontys.

Bij onze gebruikers is er consequent onderzoek gedaan naar de interactie van Felix met gebruikers, en naar de effecten van het toepassen van Felix. Hierdoor hebben wij goed zicht gekregen op de mogelijkheden van Felix bij de verschillende potentiële doelgroepen.

Slaapzakjes Felix

Als je Felix wil opbergen of vervoeren dan hebben we daar mooie

handgemaakte slaapzakjes voor. Deze slaapzakjes worden gemaakt door brei- en naaiclubs door heel Nederland. Deze verenigingen hebben vaak een belangrijke sociale functie. En met dit project dragen wij daar graag een steentje aan bij. De opbrengsten gaan naar deze verenigen, zodat zei meer activiteiten kunnen realiseren voor hun leden. Ieder slaapzakje is uniek en er is voor ieder wat wils. Heb jij al een slaapzakje voor jouw Felix?

Shop slaapzakjes

Copyright Happybots B.V. 2023

Copyright Happybots B.V. 2023